Pavel Bobek má vážné zdravotní problémy

22.04.2013 15:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Pavel Bobek
© facebook interpreta
Pavel Bobek trpí vážnými zdravotními problémy. Předloni mu byla odejmuta jedna ledvina, ale jelikož se s touto záležitostí nechtěl zrovna chlubit, vymyslel si, že jde na operaci srdeční chlopně.

"Pavel si v roce 2011 vymyslel, že jde na operaci srdeční chlopně. Asi mu to připadalo lepší, než rovnou přiznat, že mu odeberou ledvinu," řekla serveru Blesk.cz přítelkyně rodiny. Navíc si problémy přidělává i tím, že stále pije. Aby toho nebylo málo, lečí si bércové vředy a také čeká na výsledky testů na Parkinsonovu chorobu.

Pětasedmdesátiletá legenda české country nadále vydává velmi hodnotná alba. V roce 2010 se ujmula nahrávka s covery písní Johnyho Cashe "Víc nehledám", loni vydal album s názvem "Kruhy", které bylo také naplněno coververzemi, ale tentokráte se jednalo o předělávky písní Erica Claptona, Krise Kristoffersona či Willieho Nelsona.

Deska "Ya Ya Youpi", která vyšla na podzim minulého roku, zase byla naplněna písněmi z televizního kurzu angličtiny, který Bobek za časů hluboké totality uváděl. Letos byl uveden na předávání cen Anděl do Síně slávy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY