Miley Cyrus je jednou z největších osobností historie popu. Podle Snoop Dogga

20.04.2013 19:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus
© facebook interpreta
Miley Cyrus je prý jednou z nejlepších žen a největších osobností v historii populární hudby. To není nějaký hospodský názor od piva, ale myšlenka rappera Snoop Dogga. Svůj názor vyjádřil v rozhovoru pro televizi MTV. Jedenačtyřicetiletý americký rapper si svůj názor utříbil během společné práce na písni "Ashtrays And Heartbreaks".

"Lidé od ní očekávají jednoduše příliš mnoho, protože ji sledují celý její život už od dětství. Ona je však připravená dospět a vyjádřit se, a to podporuji. Ona miluje, co dělám já, a já zase, co dělá ona." Vzpomínaná píseň "Ashtrays And Heartbreaks" se bude nacházet na albu "Reincarnated", který už pod pseudonymem Snoop Lion vydá rodák z Long Beach v Kalifornii koncem dubna. "Ta píseň je v podstatě o tom, čím oba momentálně procházíme. Oba procházíme transformací, oba milujeme tvorbu hudby a mluvení přímo ze srdce. Je to skvělá spolupráce."

Miley Cyrus započala svoji kariéru jako Miley Stewart v seriálu "Hannah Montana", v němž hrála dětskou pěveckou hvězdu. V roce 2009 natočila s touto postavou i film. Hned o rok později si zahrála v druhém dílu filmu "Sex ve městě" a dokonce si vyzkoušela i dabing. Natočila tři řadová alba a v současnosti pracuje na čtvrtém, které se bude jmenovat "Reborn".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY