Nikki Sixx naznačil možný konec Mötley Crüe

21.04.2013 10:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mötley Crüe
© facebook interpreta
Mötley Crüe zřejmě pomalu přestává bavit neustálé handrkování s jejich zpěvákem Vince Neillem. Proto je pravděpodobné, že se pomalu, ale jistě blíží jejich konec. Všichni ovšem dobře víme, jak to s proklamovanými konci všech možných kapel či interpretů bývá. Poslední turné, ještě jedno poslední turné, poslední album... a korunky se sypou.

Baskytarista Nikki Sixx má na věc jiný náhled. Podle něj následující album bude opravdu posledním, včetně rozlučkového turné. "Mötley Crüe byl smysl našeho života. My čtyři jsme kapelu vybudovali a teď ji chceme rozpustit. Hodláme odejít na vrcholu sil, neradi bychom dopadli jako ty party zoufalců, u nichž si kladete otázku, proč to ještě pořád dělají. Jsou tady případy, kdy máte dvě verze jedné skupiny. Nebo kapely, které pořád ještě koncertují, i když jejich zpěvák je dávno mrtvý. Takhle nechceme v žádném případě skončit, takže jsme si řekli, že bude lepší to zapíchnout včas."

Každopádně slova o konci na vrcholu jsou rozhodně na místě, neboť poslední deska "Saints Of Los Angeles" byla velmi úspěšná a koncerty hojně navštěvované. Přes třicet let kariéry a skoro padesát milionů prodaných desek jsou také dobrými závdavky na to, aby tato banda opravdu řekla adieu. Než ale vydají album a dokončí turné, uplyne spousta vody a kdo ví, co se jim do té doby v hlavách urodí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY