Beady Eye v červnu dorazí s albem "BE"

16.04.2013 17:46 - Martin Spurný | foto: facebook interpreta

Beady Eye
© digitalspy.co.uk
Beady Eye pod velením Liama Gallaghera dávají najevo, že bychom si jejich další desku rozhodně měli dát do hledáčku. Neskromná Gallagherova vyjádření bývají obyčejně předvěstí téměř každé jeho desky, nicméně tentokrát nás skupina navnadila několika zajímavými fakty.

Nová deska bude mít název "BE" a vyjde 10. června. Největší změnou se zdá být obsazení hvězdného Davida Siteka na místo producenta. Liam zatím nešetří chválou: "Práce s ním v nás asi otevřela něco úplně nového. On je bezesporu nejlepším producentem, se kterým jsem pracoval; úplně bez zábran, žádná pravidla." Zároveň dodal, že po celou dobu nahrávání měl čistou hlavu bez drog, ne jako za bouřlivých 90. let.

I Sitekovi se spolupráce zamlouvá: "Liamovy vokály jsou úžasné. Vše, co stačí udělat, je zapnout mikrofon a pak si už jen říkáte - to bude nahrávka! O nic jiného se nestaráte." Můžeme se prý těšit na experimenty s kazetovými páskami, samplery a aplikacemi pro iPhone. Že Beady Eye chtějí nové album pojmout kapánek netradičně, nasvědčují i jejich stránky, na kterých postupně odkrývají fragmenty z nahrávky. Liamova pěvecká forma zdá se být zpět (ne vždy tomu tak bylo) - můžete si to ověřit na otvíráku nejnovější studiovky, písni "Flick Of The Finger".

Tracklist alba bude následující: Flick Of The Finger, Soul Love, Face The Crowd, Second Bite Of The Apple, Soon Come Tomorrow, Iz Rite, I'm Just Saying, Don't Brother Me, Shine A Light, Ballroom Figured, Start Anew.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY