Atari Terror vydávají své album "Part 3: Final Warning" v digitální reedici

11.04.2013 13:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Atari Terror
© Tomáš Třeštík
K netradičnímu kroku se odhodlala kapela Atari Terror. Po roce a půl od vydání alba "Part 3: Final Warning" se rozhodla vydat jeho reedici, která je obohacena o šestadvacet písní. Ty posloužily jako demo k finálnímu výběru.

Znovu vydané album podporuje i nový videoklip k písni "Stuck To The Tit", který je žánrově roztažen od country až po metal: "Je v podstatě o partě rednecků na lovu. Klip jsme chtěli točit už od léta 2012, bohužel jsme ale až příliš řešili lokality. Tudíž byly najednou vánoce, což je doba, kdy v Čechách moc reálií (připomínajících obrázky z filmu jako např. 'Tenkrát na západě') k mání není. Nicméně jsme se konečně rozhoupali a jeli k Nunezovi (bubeník) na chalupu na Kokořínsko. V půlce února jsme se přes den brodili v kovbojských botách zasněženým lesem, v noci jsme pak pekli uloveného králíka na ohni, to vše za vydatného sněžení. Ideální víkend. Skladba se jmenuje 'Stuck To The Tit' (tedy 'Přisátý k prsu') a v klipu měl původně figurovat kůň a hlavně ženská ňadra. Z této dějové linky nakonec sešlo a děj se točí okolo party hladových chlapů na lovu," říkají Atari Terror ke klipu, který režíroval kytarista Jakub Vlachynský a o střih se postaral Šimon Havel.

10. dubna odehraje kapela společný koncert s formacemi Leander Rising a Hentai Corporation v pražském Lucerna Music Baru.

Album vychází elektronicky a ke koupi je i na Supraphonline či iTunes od 3. dubna. Atari Terror vydávají album u Championship music, se kterými spolupracují již od nahrávky "Part 2".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY