Snoop Dogg vydá reggae album pod jménem Snoop Lion

03.04.2013 19:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Snoop Lion
© Press
Snoop Dogg dělá své chystané desce "Reincarnation" promo typicky chvástavými řečmi. V rozhovoru pro časopis Q uvedl, že jeho nové album, které bude ovlivněno stylem reggae, z něj udělá legendu a pomůže mu dostat se do Rokenrolové síně slávy.

"Pro 'Reincarnated' jsem nahrál skladby, díky kterým se ze mě stane skutečná hudební ikona. To je pro mě opravdu hodně důležité. Nedělám to pro ocenění, ale když něco děláte tak dlouho a jste v tom dobří, tak začnete vyhledávat věci, které vás posunou ještě dál. Chci se dostat do Rokenrolové síně slávy a jediný způsob, jak toho dosáhnout, je produkovat pětadvacet let bez přestávky skvělou muziku. Takže mi už chybějí jen dva roky. To je můj cíl."

Snoop Dogg vydá desku 23. dubna pod novým jménem Snoop Lion. A proč přešel z hip hopu na reggae? "Přirovnal bych to k Michaelu Jordanovi. Vyhrál tři tituly v NBA a potom se rozhodl, že si dá rok přestávky, aby se věnoval baseballu, protože ho miluje. Ten mu však vůbec nešel, a proto mu lidé radili, aby se vrátil zpátky k baseballu. Tak si znovu oblékl basketbalový dres a získal další tři tituly v řadě za sebou. Já jsem ve stadiu, že jsem v rapu už vyhrál tolik titulů a chci vědět, jestli dokážu uspět i v reggae. A když se mi to náhodou nepovede, vždy se můžu vrátit k hip hopu."

Na desce se představí i hosté Rita Ora, Chris Brown nebo Drake. Proces přechodu Snoopa Dogga z rapu na reggae je tématem speciálního dokumentu, který už od 22. března běží v britských kinech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY