Asking Alexandria měli nehodu, tour bus zdemoloval opilý řidič

01.04.2013 08:03 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Asking Alexandria, Roxy, Praha, 30.1.2013
© facebook interpreta
V současnosti mimořádně populární britská metalcoreová skupina Asking Alexandria měla v sobotu dopravní nehodu. Během přesunu na festival Extreme Thing do amerického Las Vegas narazil do jejího autobusu opilý řidič. Vozidlo je podle zpráv z Twitteru velmi poničené, muzikanti ale vyvázli bez vážnějších poranění. Nakonec stihli i plánované vystoupení.

Flamendři z anglického města York jako by podobné situace v poslední době přitahovali. Začátkem prosince loňského roku se jim totéž stalo při cestě do Chicaga. Tehdy to odnesl kytarista Ben Bruce vymknutým kotníkem. Sobotní nehoda si naštěstí vyžádala mnohem větší škody na majetku než na zdraví.

"Přívěs je nabořený a tour bus má taky značná poškození," napsal na Twitteru frontman Danny Worsnop. "Nepijte předtím, než sednete za volant," uvedl taky muzikant, jenž sice možná nemá zkušenosti s alkoholem za volantem, zato na pódiu ano.

Asking Alexandria, kteří už několikrát koncertovali také na našem území - naposledy v lednu letošního roku v napěchovaném klubu Roxy - mohou za skutečnost, že vyvázli relativně v pořádku, děkovat svému řidiči, který dokázal v obtížné situaci správně zareagovat a autobus udržel na silnici. "Nějak ho dokázal ukočírovat a my se tak nepřetočili. Zachránil nám životy," dodal na sociální síti Ben Bruce a přiložil mnoho neříkající fotografii z místa nehody.

Abychom ale současné dění kolem kapely nevztahovali pouze k pomačkaným plechům a pár modřinám, minulý týden Asking Alexandria uveřejnili nový singl "The Death Of Me", který je pilotní písničkou čtvrté dlouhohrající desky "From Death To Destiny". Ta zatím pevné datum vydání nezná, hovoří se ale o letním termínu. Jestli má potenciál být tak zajímavá jako poslední "Reckless And Relentless", můžete částečně posoudit níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY