Šílení Dope DOD přistanou 16. května v Lucerně

06.04.2013 06:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dope DOD
© facebook interpreta
Špetka šíleného rapíčku z chrochtavého rendlíčku. Tak nějak si představuju recepis na dětskou snídani party Dope DOD z holandského Gröningenu (čti chrényngn). Přidejte neutěšenou scenérii tamních slumů a pak se divte, co z nich vyrostlo. Směs těkavá jak toulen, explozivní jak molotov když chytne jiskru. Horror core s dubstepem a totálním sonickým šílenstvím potkali se u Gröningenu. Drobítek úchylna, schizofrenní účes a ujetý čočky. Energie tryskající z každého póru propocené kůže...

Jestli Dope DOD ještě neznáte, přibalte si sebou jedny trenýrky navíc, protože z tohohle se p*****te. Na Hip Hop Kempu loni v létě převálcovali všechno a všechny. To myslím i do té doby nepřekonatelný Foreign Beggars. Co asi předvedou v klubu? Urvou strop a přeživší kusy budou do konce svých dnů blouznit po sanatoriích, brblajíc něco o apokalyptický kalbě do rytmu Dope DOD.

Zkrátka a dobře, začněte šetřit s energií, ať to 16.5. vydýcháte a své psychoanalytikya připravte na to, že po 16.5. nebudete úplně ve formě. Takže ještě jednou: 16.5.2013, Lucerna Music Bar!

Lístky jsou k dostání v předprodejních sítích Eventim, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal + na pokladně Lucerna Music Baru (zde bez poplatku). Vstupenky můžete koupit pohodlně také online na webu musicbar.cz. Do 13.dubna zaplatíte 350 Kč (+ poplatky) a následně se cena do akce zvedá na 400 Kč (+ poplatky). Na místě zaplatíte 450 Kč.

Můžete si také zakoupit kombo ticket Dope DOD / Redman (13.5. LMB):
Kombo ticket Redman + Dope DOD do 13.4.: 650 Kč + poplatky
Kombo ticket Redman + Dope DOD do akce: 800 Kč + poplatky


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY