FM4 Frequency zve na System Of A Down, Nicka Cavea nebo Fall Out Boy. A přidává další jména

15.04.2013 09:18 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

FM4 Frequency 2013 line-up
© frequency.at
FM4 Frequency navštěvuje každým rokem stále více fanoušků z České a Slovenské republiky. Není divu - festival, který se letos koná od 15. do 17. srpna v rakouském St. Pöltenu čítá taková jména, o nichž si domácí festivaly mohou nechat jen zdát. Důvodem je několikanásobně větší návštěvnost.

Za bezmála čtyři tisíce korun tak mohou hudební fajnšmekři vybírat ze jmen jako: System Of A Down, Die Toten Hosen, Nick Cave & The Bad Seeds, Tenacious D, Franz Ferdinand, Billy Talent, Fall Out Boy, Hurts, Skunk Anansie, Of Monsters And Men, Imagine Dragons, Little Boots, Nero (Live), Crystal Castles, Kodaline, The Gaslight Anthem, Pennywise, Flogging Molly, Bad Religion, Regina Spektor, James Blake nebo Jake Bugg. A to ani zdaleka není vše.

FM4 Frequency jsou totiž dva festivaly v jednom. Pokud vás tedy nezaujala předchozí řada kapel a muzikantů, kteří se představí v průběhu dne, možná vás k návštěvě naláká noční seznam interpretů. V něm figurují například Major Lazer, Porter Robinson, Zeds Dead, Delta Heavy, Alex Metric, John B, Tiga, Lexy & K-Paul nebo Killsonik. Už tak bohatý seznam vystupujících se navíc stále rozšiřuje.

Aktuálně organizátoři potvrdili účast následujících jmen: Empire Of The Sun, 3 Feet Smaller, Chad Valley, Tondbandgerät, Chase & Status (DJ set), Subfocus (Live), Dillon Francis, Atomique, Ghosts Capsules, West MB a MC Daxta.

Pokud vás nabídka festivalu zaujala, více informací najdete na jeho oficiálních stránkách nebo v naší reportáži z loňského ročníku. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Eventim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY