Britney Spears se už s novou známostí netají

25.03.2013 18:00 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© facebook interpreta
Britney Spears se v poslední době daří nejenom na hudební scéně, ale i v osobním životě. Nedávno sice zrušila zasnoubení s Jasonem Trawickem, ale dlouho sama nezůstala. Její novou vážnou známostí je o čtyři roky mladší David Lucado, jenž pracuje pro jednu právnickou firmu (ale dle dalších informací není přímo právník).

Poprvé se spolu na veřejnosti objevili zhruba před měsícem, tehdy to ale vypadalo jen na kamarádství. "Její rodina se musela nejdříve ujistit, že má David na Britney dobrý vliv, pak jí teprve dovolili, aby se s ním sblížila. Kluci považují Davida za skvělého kamaráda, s nímž si můžou hrát. Přijali ho, to je pro Britney velmi důležité a je nadšená," napsal magazín People.

Pro časopis Harper's Bazaar se Britney vyjádřila takto: "Víc teď o věcech přemýšlím a mám větší obavy, než když jsem byla mladší. Jsem matka, a to hodně věcí mění." O svém vztahu zatím otevřeně nepromluvili, ale jak je vidět i na doprovodné fotografii, nebojí se vzájemné sympatie dávat veřejně najevo.

Zpěvačka momentálně pracuje na nové studiové nahrávce, kvůli které dokonce ukončila svoji misi jako porotkyně amerického X Factoru. Navíc také boří žebříčky hitparád společným singlem s will.i.amem "Scream And Shout".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY