Nickelback přivezou své hity v listopadu do Prahy

11.03.2013 13:09 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nickelback
© Live Nation
Ač se to zdá k nevíře, známí kanadští rockeři Nickelback v Česku ještě nikdy nevystupovali. Tuto nelichotivou bilanci poruší letos, neboť na 7. listopadu ohlásila agentura Live Nation jejich koncert do pražské O2 areny.

Své první album "Curb" natočili v roce 1996, ale proslavili se až o pět let později singlem "How You Remind Me". Jelikož turné nese podtitul "The Hits", neměla by ani tato píseň chybět v jejich repertoáru, vedle dalších trvalek jako "Photograph" nebo aktuálnější "When We Stand Together".

"Ty spousty lidí, co dorazily na naše koncerty, nás nadchly," nechal průchod svým emocím frontman a zároveň přítel zpěvačky Avril Lavigne Chad Kroeger a pokračoval. "Na hodně našich fanoušků se loni vstupenky vůbec nedostaly a byli jsme doslova zaplaveni žádostmi, abychom se do Evropy znovu vrátili. Navíc tu hrajeme moc rádi!"

Předprodej vstupenek v hodnotě 990 - 1 490 Kč bude probíhat na terminálech Sazky od 15. března. Přednostní předprodej pro členy fanklubu bude od 12. března od 10:00 do 14. března 19:00, členové fanklubu Live Nation si budou moci své lístky zajistit od 13. března 10:00 do 14. března 19:00.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY