Fanoušci Kiss si mohou koupit Stanleyho kytary rozbité během koncertů

11.03.2013 08:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Paul Stanley (Kiss)
© gitarrebass.de
S neotřelou nabídkou pro své fanoušky přišli američtí démoni Kiss, respektive jejich kytarista Paul Stanley. Ten se rozhodl, že právě svým fandům prodá několik kytar, na které bude hrát během současného australského turné. Aby to stálo za to, během koncertů je stihne i rozbít.

Kytary, které budou obsahovat i Stanleyho věnování, si zájemci mohou zakoupit v ceně zhruba od sto do sto padesáti tisíc korun, a pokud mají dostatek peněz nazbyt, mohou si přikoupit i mikrofon za asi šedesát tisíc. V ceně je i setkání se Stanleyem před koncertem, při kterém si bodou moci své instrumenty prohlédnout ještě vcelku. Australské turné potrvá až do 16. března.

Kiss letos slaví čtyřicet let existence. Komiksově zmalovaná formace vzešla z tehdy módní vlny glam rocku, ale na své image staví svá vystoupení dodnes. Návštěvníci koncertu mohou vidět, jak Gene Simmons plive umělou krev, neustálé pyroefekty, létající bicí či kouřící kytary. Abychom ale kapele nekřivdili, nechali vzniknout i známým hitům jako "I Was Made For Loving You Baby", "Detroit Rock City" nebo "Crazy Crazy Nights". Dvaceti studiových alb se po celém světě prodalo více jak sto milionů.

Během aktuálního turné se Kiss podívají i do Česka. Domácí fandové se mohou těšit na 14. června do pražské O2 areny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY