Lil Wayne vydá koncem března nové album, odložil proto evropské turné

08.03.2013 09:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lil Wayne
© hiphopdx.com
Březen, již tak bohatý měsíc na nové desky, přinese další zajímavou albovou novinku. Server hiphopdx.com oznámil, že se svou troškou do mlýna přispěje americký rapper Lil Wayne. Jeho desátá sólová studiovka ponese název "I Am Not A Human Being II" a v patnácti skladbách naleznete i takové hosty, jako je Nicki Minaj, Big Sean, Drake nebo 2 Chainz.

Z novinky představil tento třicetiletý rodák z New Orleans zatím tři singly: "My Homies Still", "No Worries" a "Bitches Love Me". Posledně jmenovaná píseň se dostala na desátou příčku amerického Billboardu. Právě kvůli vydání nové desky se rozhodl odložit své evropské turné, které měl v plánu na jaře.

Z tohoto důvodu vydal krátké prohlášení: "Přesouvám turné na říjen, abych mohl vydat své nové album a věnovat se jeho propagaci. Nikdy nedělám věci na 50 procent. Děkuji svým fanouškům v Evropě za trpělivost a těším se na podzimní koncerty, na kterých mě bude doprovázet Mac Miller."

Umělec s vlastním jménem Dwayne Michael Carter Jr. zahájil svoji kariéru v roce 1997 jako patnáctiletý ve skupině Hot Boys, se kterou vydal tři alba. Po vstupu na sólovou dráhu v roce 1999 začal chrlit desky jako na běžícím pásu. Na sto jeho písní se objevilo v hitparádových žebříčcích, ale na úplný vrchol se dostala jediná "Lollipop (feat. Static Major)".

Tracklist novinky bude následující: IANAHB, Curtains f. Boo, Days And Days f. 2 Chainz, Gunwalk f. Gudda Gudda, No Worries f. Detail, Back To You, Trigger Finger f. Soulja Boy, Beat The Shit f. Gunplay, Trippy f. Juicy J, Rich As Fuck f. 2 Chainz, Bitches Love Me f. Drake & Future, Romance, God Bless Amerika, My Homies Still f. Big Sean, Lay It Down f. Nicki Minaj



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY