Adele si nové album vyčeká

05.03.2013 14:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Adele
© PA
Adele se po megaúspěchu své studiovky "21" ocitla pod tlakem fanoušků a hudební veřejnosti, co nabídne ze svého umu dál, a zřejmě také proto nehodlá s novým albem nijak spěchat. Svěřila se o tom v rozhovoru pro list Daily Mail s tím, že nové písně musí dozrát a počká si, až se novinky takříkajíc samy přihlásí.

"Přijdou, když budou připravené a když budu mít o čem zpívat." Už na začátku února zveřejnila Adele svoji touhu pracovat na novém opusu opět s producentem Paulem Epworthem. Mohl tedy vzniknout dojem, že nové skladby jsou na spadnutí. Předčasnou radost se ale fanouškům snaží utnout vydavatelství XL Records, které tvrdí, že může trvat i pár let, než se novinka objeví na pultech prodejen.

Na hudební scéně působí zpěvačka s celým jménem Adele Laurie Blue Adkins od roku 2006. O dva roky pozdějí vydala své první album "19" a hned její druhý zářez s názvem ""21"" ji uvedl mezi nesmrtelné díky množství hitů, prodejním číslům a také rekordům, které nahrávka překonala. Podle televize VH1 jí patří páté místo v pořadí sto nejlepších žen v hudbě a magazín Time ji řadí mezi nejvlivnější lidi na naší planetě vůbec.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY