Robbie Williams má vlastní módní kolekci a dělá si legraci z Brit Awards

28.02.2013 08:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Robbie Williams
© last.fm
Svou vlastní módní kolekci oblečení představil po barbadoské Rihanně další zpěvák - Robbie Williams. Na jeho přehlídku v Berlíně přišlo mnoho fanoušků a hlavně fanynek. Ty si ale na své moc nepřišly. Jednak se jedná o ryze pánskou módu, druhak se Robbie ukázal pouze na několik málo minut.

Jak Robbie k vlastní módní kolekci vlastně přišel? "Můj manažer se mě zeptal, jestli bych rád navrhl oblečení. Tak jsem si řekl, že jsem nosil oblečení celý svůj život, a musím tak vědět, jak na to. Měl jsem dost iluzí o tom, že to dokážu, stejně jako jsem měl iluze, že umím psát písně, zpívat je a lidi se na mě budou chodit dívat. Tak doufejme, že tohle bude součástí mé obří životní iluze." Oblečení pro každého to asi nebude, neboť bunda stojí skoro patnáct tisíc korun a polokošile dva a půl tisíce...

Jak píše server iDNES.cz, od narození dcery Theodory Rose na sebe Robbie mnohem víc dbá. Přestal kouřit a naopak začal hubnout. Výsledky jsou znát. Za pět týdnů zhubl o jedenáct kilo, ale náladu mu to nezvedlo, ba naopak. "Nejím sladkosti, vůbec žádný cukr. Nejím ani mléčné výrobky, je to otrava. Člověk se neusmívá. Nesměje. Prostě hrůza."

Williams se v současnosti stále věnuje propagaci svého alba "Take The Crown". V nedávno vydaném videoklipu "Losers" si zahrála i neznámá Češka, která se tím pádem stala doslova přes noc celebritou.

V posledních dnech se zpěvák i nevšední formou pustil i do letošních Brit Awards. S Guyem Chambersem přes minulý víkend složili a natočili skladbu nazvanou "The Brits 2013", ve které se do cen dost nevybíravě pustil. Ale přece jen je píseň spíše ironická než zlá, ostatně poslechnout si ji můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY