Beyoncé vyprodala britskou část svého turné za dvanáct minut

25.02.2013 15:53 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© PA
Pořadatelé koncertů turné zpěvačky Beyoncé po Velké Británii si zadělali na problém. Musí teď řešit frustraci, naštvanost a agresi jejích příznivců, neboť vstupenky, které šly 23. února o půl desáté ráno do předprodeje, byly během dvanácti minut rozebrány. Internet je teď zahlcen mnoha naštvanými vzkazy, jak píše server nme.com.

Například uživatelka účtu na Twitteru Lucy Townsend napsala: "Jestliže má někdo právě teď vstupenky na Beyoncé, tak ho nenávidím, nenávidím ji i Ticketmaster." Jiní fandové jsou přesvědčeni, že se na ně nedostalo hlavně z důvodu prodeje vysokého počtu lístků ve speciálních předprodejích a v tom, že si spoustu lístků rozebrala smetánka a VIP. Krátce poté, co turné The Mrs. Carter Show bylo vyprodáno, Ticketmaster (společnost, která prodává lístky ve Velké Británii) reagoval: "Opravdu se omlouváme, poptávka byla obrovská a my už vyprodali všechny kvóty vstupenek. Beyoncé je nejpopulárnější sólo umělkyně na světě!"

Lístky už jsou nabízeny na aukční síti ebay a zrovna levná záležitost to není. Dražitelé za ně žádají i více jak pět set liber za kus( asi patnáct tisíc korun). Další fanynka Lucy Glassbrook tento fakt komentovala velmi volně přeloženo těmito slovy: "Vy všichni tupci, co jste si koupili lístky na Beyoncé a teď je tu dražíte za pět set liber za kus, jste blázni. Díky za to, že jste zničili šance na koupi lístku mnoha lidem."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY