Dido uvolnila ukázky z celé novinky "Girl Who Got Away"

25.02.2013 09:06 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Dido - Girl Who Got Away
© facebook interpreta
Sotva týden zbývá do dne, kdy Dido po pěti letech vydá novou studiovku, konkrétně se tak stane 4. března. Pro fanoušky připravila lákavé překvapení - dává celou novinku v podobě minutových ukázek k poslechu na svůj kanál na YouTube.

"Girl Who Got Away" nabídne jedenáct tracků a dle ukázek lze soudit, že se Dido opět vydala směrem k více elektronickému soundu, přesně jak to avizovala už chvíli po vydání své poslední desky "Safe Trip Home". Většina songů ubíhá v pomalém tempu a nechybí mezi nimi ani dříve zveřejněné skladby jako "Let Us Move On" nebo "No Freedom", jež funguje jako pilotní singl.

Sampler nabízí přehledné ovládání, a můžete tak snadno přepínat jednotlivé ochutnávky. Najdete ho přímo pod tímto článkem. A jak nové album ohodnotila sama Dido? "Je to mix všech typů hudby, které miluju. Od taneční, ambientní, hiphopové, folkové až k popové - je tam všechno." Uvidíme, zda se ostrovní interpretce podaří překonat poslední počin, jenž debutoval na druhém místě britské hitparády, a prodalo se ho ve světě více jak milion kusů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY