Lady Gaga ruší turné, trápí ji zánět kloubů

14.02.2013 08:03 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© gagadaily.com
Lady Gaga byla nucena odložit koncerty svého severoamerického turné "Born This Way Ball". Ty se měly tento týden konat v Chicagu, Detroitu a Hamiltonu. A důvod? Zpěvačka trpí synovitidou, vážným zánětem kloubů. Chronické bolesti ji trápily celý měsíc, před svým týmem ale vše až doposud tajila: "Modlila jsem se, aby se to zlepšilo. Nechtěla jsem zklamat své úžasné fanoušky. Ale po včerejším vystoupením jsem nemohla a pořád nemůžu chodit," napsala svým čtyřiatřiceti miliónům příznivců na Twitteru.

Odložená vystoupení Gaga odehraje v náhradním termínu. Turné pak pokračuje příští týden ve Filadelfii, do té doby by však měla být Mother Monster fit. "Jsem zničená a smutná. Doufejme, že se uzdravím nejrychleji, co to jen půjde. Nesnáším to. Miluji vás a omlouvám se," vyjádřila své pocity na závěr.

Lady Gaga s "Born This Way Ball Tour" odehrála podle magazínu Billboard šesté nejvýdělečnějším turné loňského roku, už navštívila více než padesát zemí světa. Ještě v první polovině letošního roku by měla vyjít její nová studiovka "ARTPOP" a zveřejněn bude také dokument o nahrávání alba a zákulisí turné, jehož režie se ujal Terry Richardson. V kinech se dočkáme i filmu "Machete zabíjí", v němž si střihla menší roli.

Update: Lady Gaga byla nakonec nucena zrušit všechna vystoupení až do konce turné. Zdravotní problémy se ukázaly být daleko vážnější, než se původně zdálo. Nyní oblíbenou zpěvačku čeká operace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY