Adele začíná natáčet novou řadovku

12.02.2013 13:03 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Adele
© adele.tv
Zpěvačka Adele se nechala slyšet, že pomalu začíná pracovat na následovníkovi megaúspěšného alba "21". S přípravami je ale na úplném začátku. Poslední dny tráví v Kalifornii. Představila se v Los Angeles na předávání Grammy, kde si odnesla cenu za nejlepší popový sólový výkon a byla z ní velmi nadšená. V poslední době totiž zpívá pouze svému synkovi Angel Jamesovi, který přišel na svět 19. října minulého roku.

"Od udílení Zlatých glóbusů až po Oskary jsem v Los Angeles. Takže chodím na spoustu schůzek, ale ve skutečnosti jsem trochu mimo. V poslední době jsem zpívala akorát mému děťátku ukolébavky a opravdu nevím, co je teď v hudbě cool, a co ne," řekla časopisu Rolling Stone. Ze svých plánů poodhalila i to, že producentem její nové nahrávky bude znovu Paul Epworth. Ten je podepsán i pod skladbou "Skyfall", kterou Adele předvede poprvé naživo právě na předávání filmových Oskarů 24. února.

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka, jejíž celé jméno je Adele Laurie Blue Adkins, pro ostré slovo nebo gesto nejde nikdy daleko. Pro její fanoušky je ale podstatnější, že stále láme rekordy se svojí už dva roky starou deskou "21".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY