Pražský výběr vyjíždí na turné se zajímavými hosty

12.02.2013 14:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Pražský Výběr
© ihned.cz
Jak jsme již informovali, Pražský výběr naváže na loňské veleúspěšné comebackové turné a i letos obšťastní své fanoušky živými koncerty. Jelikož kapela chce, aby každé vystoupení bylo něčím zvláštní, zve si mnoho hostů, kteří mají nebo měli ke skupině nějaký vztah. Již nyní jich několik zveřejnila a lidé, co přijdou na koncerty, se skutečně mají na co těšit.

Zpěvák, skladatel, bubeník, textař a šoumen František Ringo Čech vystoupí i se svou kozou a důvod vystoupení živočicha je zřejmý. Legendární videoklip k písni "Pražákům, těm je tu hej", který si můžete prohlédnout i dole pod článkem. Ondřej Soukup, v současnosti porotce soutěže Česko Slovenská SuperStar, jinak také skladatel a producent, byl ve své minulosti i hráčem na basovou kytaru. Doprovázel například i Karla Gotta, ale jeho divoké začátky jsou spjaty s Pražským výběrem, a proto si s ním zahraje několik hitů. Nebude chybět ani legendární hláška: "Haló, tady Soukup..."

Vynikající kytarista Miloš Dodo Doležal, bývalý člen kapely Vitacit a nyní na sólové dráze, je znám i díky jednomu z velkých hitů devadesátých let, duetu s Kanaďanem Guy-Mann Dudem "Soudím" (parodovala ho kapela Tři sestry, která o této spolupráci napsala píseň "Dodo a Dude"). Nechybí ani zástupkyně něžného pohlaví Iva Pazderková, která se postará o předmluvu k písním "Sbal si to svý ráno" a "Už zas nic neděláš". V jednání jsou i další hosté.

Vstupenky na Pražský výběr Tour 2013 jsou v prodeji v sítích Sazka Ticket, Ticket Art a Ticketportal v cenách od 390 do 590 Kč.

Termíny koncertů jsou následující:

19.3. od 19:00 hod. - PLZEŇ, Zimní stadion
22.3. od 19:00 hod. - OLOMOUC, Zimní stadion
24.3. od 19:00 hod. - BRATISLAVA, NTC Aréna
26.3. od 19:00 hod. - PRAHA, Tipsport Arena



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY