Kylie Minogue změnila vydavatele a prý chystá novou desku

07.02.2013 18:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue
© kylie.com
Jedna z nejmenších a zároveň nejkrásnějších zpěvaček světa, Australanka Kylie Minogue, podepsala smlouvu s vydavatelstvím Roc Nation. Jak napsal server hiphopdx.com, nejsou ale známy podrobnosti smlouvy, a tak se neví, jestli se kontrakt netýká třeba jen spolupráce v oblasti managementu.

V lednu totiž prosákly zprávy o možném dočasném konci kariéry zpěvačky, která vydala jedenáct studiových alb a loňská nahrávka "The Abbey Road Session" patřila k tomu nejlepšímu, co Kylie vydala. Ukázalo se, že důvod rozchodu s manažerem Terrym Blameyem byl právě přestup do nové nahrávací společnosti založené a vedené rapperem Jay-Zm.

Kylie Minogue totiž nikdy za oceánem naplno neprorazila, a to chce zlomit v okamžiku, kdy bude mít za zády silnou společnost starající se o takové hvězdy, jako je Rihanna, Shakira, M.I.A. nebo Mark Ronson. Navíc se nyní proslýchá, že během nahrávání poslední výše zmiňované desky začala zpěvačka od protinožců pracovat na novém hudebním materiálu, který se má objevit na veřejnosti ještě letos. V tom aby se jeden vyznal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY