Please The Trees vydávají živák "A Live Affair"

06.02.2013 12:15 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Please The Trees
© Bet Orten, pleasethetrees.com
Radost z řemesla se táborským Please The Trees upřít rozhodně nedá. Za poslední čtyři měsíce stihli v rámci turné projet řadu českých měst, natočili lehce erotické video ke skladbě "She Made Love To The Moon", frontman Havelka napsal s Janem P. Muchowem silnou titulní píseň pro film "Yuma" "Out Of Shadows" a především čtveřice vydala dva úspěšné disky.

Jenže stále nemají dost. Po kritikou nadprůměrně přijatém albu "A Forest Affair" a EP se seniorským sborem Elpida vyšel 1. února coby příloha magazínu Full Moon záznam ze křtu třetí studiové desky nazvaný "A Live Affair".

Časopis s hudebním dárkem bude distribuován ve velmi omezeném nákladu. Speciální vydání samozřejmě obdrží všichni předplatitelé, zakoupit ho ale mohou zájemci také v e-shopu, vybraných distribučních místech a později také na koncertech kapely. Příznivci zážitkových vystoupení indie-rockerů ale nebudou muset čekat dlouho. Parta kolem Václava Havelky vezme hudební nosiče už na křest koncertní nahrávky 28. února do pražského café V lese.

Třetí studiové album "A Forest Affair" posvětila čtveřice loni v říjnu při zcela unikátní příležitosti. Na pódium se s nimi kromě klávesisty Viliama Béreše totiž postavil producent díla Jonathan Burnside. Silné pouto, jež se mezi ním a Havelkou utvořilo, vykrystalizovalo v další spolupráci právě na aktuálním počinu "A Live Affair", kdy se Burnside ujal mixu a masteringu desky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY