Spekulace pominuly. Adele opravdu na letošních Oskarech zazpívá "Skyfall"

26.01.2013 18:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Adele
© adele.tv
Že se hovoří o prvním živém vystoupení Adele po porodu u příležitosti předávání letošních Oskarů, jsme už psali. Teprve nyní se ale spekulace mění ve skutečnost. Organizátoři letošního předávání cen totiž na svých webových stránkách Oscars.org zveřejnili zprávu, že titulní skladbu ke stejnojmenné bondovce "Skyfall" Adele skutečně zazpívá. Bude to poprvé, co se Adele od loňských Grammy objeví v televizi a taktéž poprvé, co naživo předvede tuto píseň.

"Je mi ctí být nominovaná a je pro mě strašidelně úžasné mít možnost zpívat před lidmi, kteří znovu a znovu ovládli moji fantazii. Je to něco, co jsem nikdy nezažila a pravděpodobně zažiju jen jednou!" uvedla Adele v oficiálním prohlášení.

Ani producenti letošního předávání cen Graig Zadal a Neil Meron nešetřili chválou na adresu zpěvačky: "Mimořádně uznáváme výjimečné umělecké schopnosti Adele jako skladatelky a zpěvačky. Momentálně je jednou z nejúspěšnějších interpretek na světě a věříme, že 'Skyfall' v jejím podání bude vzrušujícím oscarovým momentem pro publikum v Dolby Theatre i u televizních obrazovek na celém světě."

Akce se uskuteční již za měsíc 24.února a přímý přenos půjde prostřednictvím satelitního signálu do více jak 225 zemí po celém světě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY