Poslechněte si "Now" Paramore

22.01.2013 12:53 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Paramore - Now
© facebook interpreta
Nová píseň "Now", pilotní singl nadcházejícího studiového alba rockové skupiny Paramore, se dnes dočkala světové premiéry. Poslouchejte ji pod článkem.

Důležitost skladbě coby úvodnímu trháku z desky "Paramore" dalo vydavatelství Fueled By Ramen, u kterého populární formace z amerického Tennessee vydává od počátku své hudební dráhy. "Upřímně řečeno jsem byla překvapená, že všichni - mluvím teď o lidech z labelu - byli připraveni vydat jako první 'Now'. Je poměrně tvrdá ve srovnání s ostatními songy," přiznala rusovlasá zpěvačka Hayley Williams serveru Absolutepunk.net s tím, že si na pozici prvního singlu dokázala představit vlastně všechny písničky, které dubnové album nabídne. "To je pro mě trošku nezvyklé," dodala.

Zda je "Now" pro nově tříčlenný band tím správným impulzem k restartu, můžete posoudit sami. Server Spin přirovnává zvuk skladby někam na pomezí Muse a No Doubt. Podle dřívějšího vyjádření producenta desky Justina Meldal-Johnsena se ale zdá, že zhruba tímto směrem byl nový materiál záměrně veden. "Paramore už totiž nepotřebují být pop-punková skupina. Mají vlastní nápady," tvrdí Meldal-Johnsen. Tady je tedy jeden z nich.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY