Britney Spears pracuje na novém albu a bude hrát zřejmě i ve filmu

17.01.2013 07:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© britneyspears.com
Kontroverzní americká zpěvačka Britney Spears končí jako porotkyně v americkém X Factoru. Hodlá totiž pracovat na svém novém albu. Několik velmi spolehlivých zdrojů to oznámilo známému serveru TMZ.com. S v pořadí již osmým studiovým albem jí pomáhají známí hudebníci a producenti Hit-boy a will.i.am. S will.i.amem se jí momentálně daří bodovat i v hitparádách s písní "Scream & Shout", kterou si můžete prohlédnout a poslechnout na konci tohoto článku.

"Britney zbožňuje Simona Cowella a má ráda Demi Lovato, ale nejdůležitější je pro ni hudba," prohlásil pro výše jmenovaný web nejmenovaný zdroj. Po vydání nové desky má Spears v plánu koncertní turné. Další spekulace hovoří i o tom, že Britney nenechá spát ani svůj herecký talent a předvede ho ve filmu "The Hangover: Part III." První dva díly jsou u nás známy jako "Pařba ve Vegas" a "Pařba v Bangkoku".

Jedenatřicetiletá zpěvačka naposledy vydala v roce 2011 album "Femme Fatale". Má za sebou množství úspěchů, ale taky pádů. Již v roce 2006 vydala svou první výběrovku s názvem "My Prerogative", kterou shrnula začátek své kariéry. Její životní dráha je plná sňatků, rozvodů, problémů s omamnými látkami a dalšími neřestmi. Ostatně, je tomu jen pár dní, co se interpretka rozešla se svým dlouholetým přítelem a snoubencem. Britney je i matkou dvou synů Seana Prestona a Jadena Jamese. Stinné stránky života kompenzovala mnoha miliony prodaných alb, spoustou cen a dalších úspěchů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY