Beyoncé bude hlavní hvězdou druhé inaugurace prezidenta Obamy

10.01.2013 15:53 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Beyonce
© beyonceonline.com
Čokoládová zpěvačka Beyoncé bude opět hlavní hvězdou inauguračního večera staronového prezidenta USA Baracka Obamy. 21. ledna bude tou, která zazpívá státní hymnu. Informoval o tom webový portál stanice BBC.

Na večírku, který oficiálně začne Obamovo druhé prezidentské období, ale nebude jedinou hvězdou z ranku populárních zpěváků. Kelly Clarkson přednese skladbu "My Country, 'Tis Of Thee" a James Taylor zase "America The Beautiful". Pro něj, stejně jako pro Beyoncé, to bude repríza z roku 2009, kdy si na Obamově inauguraci odbyli premiéru.

Pro jedenatřicetiletou zpěvačku a manželku rappera Jay-Zho by mohl být tento rok tím přelomovým. Velmi pilně pracuje na svém pátém studiovém albu a podle MTV jí s nahrávkou pomáhá řada zvučných jmen od Kanye Westa přes Justina Timberlakea až po jejího manžela. 3. února má vystoupit v přestávkovém programu amerického Super Bowlu a spekuluje se, že to je ten správný prostor pro představení nového singlu.

Termín vydání nové desky není zatím znám. To ale není vše, co životem zpěvačky Beyoncé letos hýbe. Vrhla se i do režírování dokumentu o svém vlastním životě. Výsledek budou moci shlédnout diváci stanice HBO už 16. února.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY