AlunaGeorge odkrývají detaily k novému albu

11.01.2013 17:45 - Martin Spurný | foto: facebook interpreta

AlunaGeorge
© last.fm
Britská electro-soulová dvojice AlunaGeorge zaznamenává zdařilý vstup do nového roku. V něm je mimo jiné čeká vydání nového alba "Body Music", na které je upřena velká míra pozornosti zejména britských hudebních kritiků a fanoušků. Hudebníci ale prozradili, že si na něj budeme muset počkat nejméně do června.

V rozhovoru pro DIY Magazine uvedli: "Všimli jsme si, že na albu jsou dva různé extrémy. Polovina písní vznikla během během nekonečných sessions na pokoji, ale druhá polovina alba zachycuje chvíle, když jsme vyjeli na jeden týden pryč, do lesa. Co se týče zvuku, asi nenabídneme moc překvapení, zato ovšem experimentujeme s mnoha hudebními styly. Některé songy jsou jako balada nebo valčík, ale najdou se i takové, které mají klasický taneční rytmus, i když zase ne tak úplně." Co tím přesně sami AlunaGeorge myslí, zřejmě pochopíme až při samotném poslechu desky.

V rozhlasové show Annie Mac na BBC Radio 1 byl navíc uveden nový track, který se objeví na avizované nahrávce, pod názvem "Diver". Poslechnout si jej můžete níže.

Aby toho všeho nebylo málo, kapela se může radovat ze solidního umístění v anketě BBC Sound Of 2013, o které jsme již informovali dříve. Druhé místo pro ně znamená upevnění jejich pozice nadějných nováčků pro následující rok v hudební sféře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY