Kelly Clarkson se zasnoubila

20.12.2012 08:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson
© @kelly_clarkson
Kelly Clarkson už oficiálně není k mání. Tuto velkou novinu potvrdila na svém Twitteru: "Jsem zasnoubená! Chtěla jsem vám to všem dát vědět! Minulá noc byla nejšťastnější v mém životě! Jsem šťastná, že jsem s tím nejlepším mužem, co kdy existoval."

"Nejlepší muž, co kdy existoval" je její přítel Brandon Blackstock, který Kelly požádal o ruku po několikaleté známosti. Prsten, který zpěvačka dostala, má uprostřed kanárkově žlutý diamant, jenž je dále osázen spoustou dalších diamantů. Blackstock na svém návrhu pracoval společně s Johnathonem Arndtem. "Odvedli fantastickou práci," dodala nastávající nevěsta.

Americká interpretka ale momentálně nežije pouze zásnubami. 18. prosince vystoupila společně s finalistou osmé řady show American Idol Adamem Lambertem v pořadu stanice VH1, který uctil památku Whitney Houston a Donny Summer, dvou popových ikon, které letos odešly na věčnost. Sám zpěvák, který letos koncertoval s kapelou Queen, vysekl své kolegyni velikou poklonu, když pro list The Hollywood Reporter prohlásil: "Setkal jsem se s ní a musím říct, že ona je tak krásná, a přitom se drží při zemi. Navíc její hlas je úžasný, dokáže zazpívat cokoliv. Udělala na svém turné spoustu různých coverů, většinu z nich viděl online. Není písničky, kterou by nedokázala zazpívat."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY