Manžel Mariah Carey rád masturbuje u hudby své ženy

13.12.2012 16:28 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Mariah Carey
© last.fm
Manžel zpěvačky Mariah Carey přišel s poměrně nečekaným prohlášením. V rádiovém rozhovoru se přiznal, že písně jeho manželky mu neslouží pouze pro ukojení touhy po hudbě, ale používá ji i jako kulisu k dovádění se známou divou. A to i v případě její nepřítomnosti.

Moderátor show Howard Stern, jenž je znám svými značně nekonvenčními rozhlasovými pořady, se zeptal přímo Nicka Cannona, zpěvaččina chotě: "Přiznal ses mi, že se s Mariah milujete a hraje vám u toho její hudba a zároveň si ji pouštíš i pro potřeby masturbace." Nick s odpovědí ani chvíli neváhal: "Přesně tak, když ji nemám po ruce... Tak si nezapálím svíčky, ale připomenu si, co mám doma." Těžko říci, co bylo důvodem k tak osobnímu odhalení, snad vánoční nálada.

Mariah se momentálně připravuje na roli porotkyně v soutěži American Idol, kde od ledna bude spolu s Nicki Minaj a dalšími dvěma porotci. Carey za porotcování prý inkasovala v přepočtu tři sta padesát milionů korun.

Zároveň před několika dny vystoupila se svým nesmrtelným hitem "All I Want For Christmas" v americké televizi v talkshow Jimmyho Fallona. Přiložené video s originálním pojetím písničky, kdy kromě hlasů Fallona a Carey použili The Roots pouze nástroje, jaké najdete na základní škole v učebně hudební výchovy, najdete pod článkem. Dosud ho zhlédlo už úctyhodných sedm milionů uživatelů, a navázalo tak na úspěšná Fallonova hudební videa s Carly Rae Jepsen či Christinou Aguilerou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY