Podívejte se na "Mein Herz Brennt" Rammstein

07.12.2012 16:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rammstein - Mein Herz Brennt
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, berlínská kapela Rammstein vyslyšela přání svých fanoušků a krátce před Vánoci vydá kolekci všech videoklipů, které doplní pokaždé i rozsáhlý dokument z natáčení.

Oproti loňské super deluxe verzi výběrovky, která kromě toho nej na dvou CD nabídla tři DVD s klipy, bude letošní komplet na DVD a Blu-ray doplněn o videa k rok staré písni "Mein Land" a taktéž k novému singlu "Mein Herz Brennt", jehož video má světovou premiéru právě dnes (7. prosince).

Kapela zmiňovaný song, který vznikl původně v roce 2001 a byl silně rockový, znovu nahrála, ale pouze za doprovodu piána. Náladě téměř unplugged verze písně odpovídá i nenákladný videoklip, v jehož popředí je emocionálně silný text a taktéž postava frontmana Tilla Lindemanna v ženských šatech, na kterého (díky téměř jokerovskému make-upu) opět není příliš vábný pohled.

Dodejme, že kolekce na třech DVD či dvou Blu-day vyjde pod názvem "Videos 1995-2012" v pondělí 17. prosince. Klip k songu "Mein Herz Brennt" je k vidění prozatím exkluzivně na webu kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY