Kaiser Chiefs jsou bez bubeníka (a hlavního skladatele)

05.12.2012 10:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kaiser Chiefs
© Andy Willsher/NME
Kapela Kaiser Chiefs musí hledat nového bubeníka. Jeden ze zakládajících členů, hlavní skladatel a zároveň hráč na bicí soupravu Nick Hodgson 4. prosince prostřednictvím sociální sítě Twitter oznámil, že kapelu opouští.

"Mohu potvrdit, že opouštím kapelu Kaiser Chiefs po patnácti spektakulárních letech. Přeji zbytku kapely jen to nejlepší!" oznámil Hodgson. Zpěvák Ricky Wilson reagoval tím, že přidal:"Dveře jsou zamčeny a klíč pod rohožkou X."

V oficiálním prohlášení kapela napsala: "Můžeme potvrdit, že Nick se rozhodl, že v kapele končí a jeho poslední společné vystoupení s námi bylo v srpnu na festivalu v Readingu." Simon Rix, basák Kaiser Chiefs ale vyvrátil, že by se s Hodgsonem rozešli ve zlém. "Budeme spolu nadále spolupracovat minimálně u piva v hospodě," doplnil.

Osamostatněný Hodgson se hodlá věnovat vlastnímu nahrávacímu labelu Chewing Gum Record Label a nahrávacímu studiu Chewdio Record Label. Kapela chce pokračovat dále, i když by asi všechny zajímalo, jak jí to bez člověka, jenž napsal většinu písní, půjde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY