Westlife nahrají další duet s Mariah Carey

28.11.2001 04:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mariah Carey - Glitter
© facebook interpreta
Mariah Carey si nedávno pozvala irskou chlapeckou kapelu Westlife, aby s ní nahráli coververzi hitu Phila Collinse "Against All Odds" a spolupráce se jim natolik zalíbila, že se spolu ve studiu objeví počátkem příštího roku znovu.

Zatím sice nebyla vybrána žádná skladba, ale samotná spolupráce by měla pomoci Mariah v Británii a naopak Westlife v Americe. Podle manažera kapely při prvním nahrávání mezi kluky a Mariah proběhlo zvláštní jiskření a skvěle se jim spolupracovalo. Zajímavé je, že jen před několika měsíci naopak tvrdil, že nahrávání bylo strašné, protože na celou skladbu i videoklip měli necelé dva dny a výsledek není tak dobrý, jak by chtěli. Ale člověk míní, život mění. Zatímco Westlife zažívají další obrovský úspěch s novým albem "World Of Our Own", Mariah Carey a její film i soudtrack "Glitter" je velkým komerčním zklamáním.

Společně na pódiu vystoupí už tento týden, když v pátek společně zazpívají písničku Mariah "Never Too Far" na Top Of The Pops Awards. Možná ona bude později oním singlem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY