Rammstein vydají kolekci videoklipů a představí nový klip ke staré skladbě

26.11.2012 10:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rammstein - Videos 1995 - 2012
© facebook interpreta
Německá kapela Rammstein se zhruba po roce opět hlásí o slovo. Již brzy představí nové video, po němž bude následovat speciální komplet se všemi videoklipy.

Před více než jedenácti lety vydali Rammstein album "Mutter", které otevírá píseň "Mein Herz Brennt". A právě překvapivě tuto píseň, kterou od té doby pravidelně hrají na koncertech, šestice z Berlína vybrala za nový singl.

Rammstein k songu udělali nové aranžmá a pro rok 2012 jej představí jako piano verzi. Singl s touto písní vyjde 7. prosince a doplní jej doposud nevydaná skladba "Gib Mir Deine Augen" a tři alternativní verze "Mein Herz Brennt", včetně remixu od Boys Noize. Pro fajnšmekry bude singl k mání i na 7'' limitovaném vinylu. Ve stejný den bude mít navíc světovou premiéru i klip ke zmiňované písni.

Týden poté vyjde trojdiskové DVD a dvoudiskový Blu-ray s názvem "Videos 1995 - 2012". Na něm fanoušci najdou úplně všechna videa, které kapela kdy natočila. Pětadvacet klipů doplňují i rozsáhlé making of dokumenty, které celkovou stopáž obou kompletů natahují na úctyhodných 455 minut.

Pokud byste měli zájem o kompletní tracklist "Videos 1995 - 2012", informace najdete například zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY