Jamie Lidell je zpět - vypustil nový singl, desku chystá na únor

20.11.2012 10:52 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jamie Lidell - Jamie Lidell
© facebook interpreta
Že se něco chystá, bylo jasné už koncem října, teď je to ale oficiální a potvrzené na sto pro a se vším všudy: Jamie Lidell nahrává další desku. Nové album ponese jméno tohoto multižánrového rodáka z Británie, nabídne jedenáct skladeb a jeho vydání je naplánováno na polovinu února příštího roku.

Kolekci, kterou si devětatřicetiletý Lidell kompletně produkuje sám ve svém novém studiu v americkém Nashvillu, kde je jeho momentální domov, předchází singl "What A Shame". Song, který Pitchfork zařadil do své rubriky Best New Track, si můžete společně s trailerem na celou desku vychutnat níže. Naznačuje, že muzikant se pro rok 2013 loučí s veselým nu-soulem alba "Jim" z roku 2008 a dost možná i s prapodivnými experimenty jeho zatím posledního, dva roky starého studiového počinu "Compass".

Album "Jamie Lidell" by mělo vyjít 18. února na labelu Warp a přinese tyto skladby: I'm Selfish, Big Love, What A Shame, Do Yourself A Faver, You Naked, why_ya_why, Blaming Something, You Know My Name, So Cold, Don't You Love Me, In Your Mind.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY