Podívejte se na "Diamonds" Rihanny

09.11.2012 08:27 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Rihanna - Diamonds
© facebook interpreta
Rihanna od začátku kariéry v roce 2005 přichází rok co rok s novým albem a vzhledem k cyklům promotion desek a singlů ji tak vlastně sedm let v kuse máme stále v uších nebo na obrazovkách. Za toto období stačila ustanovit několik hitparádových rekordů a rozhodně v tom nehodlá skončit. První singl ze sedmé desky "Unapologetic", chytlavá skladba "Diamonds", nemá menší cíl než opět vyhrát nejprestižnější světové hitparády, jak už se jí to například v USA podařilo jedenáctkrát.

Skladba produkovaná a napsaná zkušenými Bennym Blancem, duem StarGate a Siou je za oceánem zatím po měsíci v éteru čtvrtá, deset dní před vydáním desky ale přichází videoklip, který singlu může dál pomoct. Pro vizuální zpracování se opět obrátila na jejího častého spolupracovníka Anthonyho Mandlera, se kterým je blízko k oslavě dvou desítek společných videí.

Právě to k "Diamonds" ale mezi ty nejlepší nepatří. Sice nabízí krásně natočené záběry, do kupy ale působí jako podivná koláž. Cválající koně na poušti, hořící růže, potápějící se zpěvačka, rozpadající se bejvák, hořící demonstranti, dotýkající se ruce. Jednou ve zpomaleném záběru, podruhé ve zrychleném, potřetí v na běžnou rychlost zpomaleném původně zrychleně natočeném záběru... A nesmí chybět lehká nahota a iluminátsky zakryté jedno oko. Vám dávají tyto obrazy větší smysl? Povězte o tom v diskuzi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY