Noid přichází se svým prvním debutovým albem

05.11.2012 17:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Noid - Rány
© facebook interpreta
Kapela Noid v čele s frontmanem Václavem Noidem Bártou vydává po roce působení první studiové album nazvané "Rány". CD vyšlo 1. listopadu 2012 pod vydavatelstvím Alfedus music. První singl z nové desky, coververzi skladby "Ráchel", kapela zveřejnila spolu s videoklipem již v dubnu letošního roku.

Album obsahuje celkem dvanáct skladeb. Autoři si pohráli s různými žánry, od poprockových melodií až po nadčasové metalové aranže. Václav Bárta je srdcem i duší rocker a v projektu Noid v doprovodu dalších členů kapely vystihl svou pravou tvář, která se rovněž objevila i na přebalu desky. Kytarista Jiří Urban k albu dodal: "Na desce jsme pracovali v podstatě rok, takže jsme rádi, že je konečně na světě. Co projekt Noid přináší? Muzikálové melodie? Starý Dolores Clan? Metal? Nová deska vše odhalí."

Richard Harri Harušťak, ředitel společnosti Alfedus, okomentoval dílo slovy: "Jsme velmi rádi, že nás Václav Noid Bárta požádal o spolupráci. Noid je jeden z předních umělců dnešní hudební scény. Krom zpěvu se věnuje také skládání a herectví. Složil hudbu k filmu 'Kajínek', na kterém se naše agentura taktéž podílela. Po pracovní stránce jsme se tedy již poznali. Je skutečným profesionálem. Ví, oč jde, a to se samozřejmě projevuje i na naši spolupráci. Věříme, že bude pokračovat i v budoucnu."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY