Leona Machálková na novince téměř bez coververzí

21.11.2001 07:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Leona Machálková - Blízká setkání
© facebook interpreta
Leona Machálková se kromě rolí v muzikálech proslavila hlavně svými dvěma alby "Film a muzikál", na kterých se podílela na vlně předělávání starých písniček do nového hávu. S její novinkovou deskou je tomu ale jinak.

Nové album se jmenuje "Blízká setkání" a na pulty obchodů se oficiálně dostalo v úterý 20. listopadu. Narozdíl od minulých alb je ale náplň nové kolekce téměř výhradně původní, přičemž se na desce podílela opravdu velká spousta skladatelů. Producentnem byl Jiří Škorpík, o hudbu se postarali Petr a Pavel ORM, Bohouš Josef, John Capek, Šimon Kalousek, Petr Malásek, Oskar Petr a další, textovou stránku měli na starosti Václav Kopta, Tomáš Belko, Lou Fanánek Hagen, Pavel Cmíral, Pavel Vrba, Karel Šíp a Pavel Žiška. Pilotním singlem se stala skladba "Svět je plnej bláznů" od dvojice švédských autorů Fredrika Thomandera a Anderse Wilstroma s textem Karla Šípa. Zajímavostí bude asi nová verze skladby Marie Rottrové "Bouda na hororu".

Album "Blízká setkání" obsahuje tyto skladby: Svět je plnej bláznů,Ty, Zmýlená, Zbloudilá, Bouda na hororu, Čas, Víc ne!, Scházím ráda z cest, Krok sun krok, K ránu, Moje lásky váznou, Blízká setkání, Zbloudilá (radio mix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY