Depeche Mode se na svém turné vrátí do Prahy

23.10.2012 21:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Depeche Mode
© depechemode.com
Depeche Mode, kapela, která podstatně ovlivnila vývoj zvuku současné hudby, podnikne v létě příštího roku obří turné po celé Evropě a nepochybně půjde o hudební vrchol roku 2013. Turné obsáhne i Českou republiku i Slovensko. K nám se kultovní formace podívá 25. května do Bratislavy do Inter Stadium a 23. července do pražské Synot Tip Areny.

Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher odehrají čtyřiatřicet velkolepých koncertů v pětadvaceti evropských státech pro více než jeden a půl milionu fanoušků a následně se turné přesune do Severní Ameriky. Turné odstartuje v úterý 7. května 2013 koncertem pod širým nebem v izraelském Tel Avivu v Hayarkon Parku. Další data zahrnují berlínský Olympijský stadion, Stade de France v Paříži, Stadion Lokomotiv v Moskvě, Olympijský stadion v Římě nebo pražskou Synot Tip Arénu. Evropská část turné skončí 29. července v Minsku.

Půjde o první živá vystoupení Depeche Mode od jejich velmi úspěšného "Tour Of The Universe", které kapela absolvovala v letech 2009 - 2010 a během kterého odehrála 142 koncertů. Na tomto turné se prodalo rekordních 2,5 milionu vstupenek. Depeche Mode slaví přes tři desetiletí na hudebním vrcholu s více než 100 miliony prodaných nosičů. Depeche Mode strávili většinu letošního roku prací na dlouho očekávaném třináctém studiovém albu, které by mělo vyjít na jaře příštího roku. Album vyjde tři roky od vydání dosud poslední desky s "hypnotizujícími" písněmi.

Vstupenky seženete v síti Ticketpro, Ticketportal a Sazkaticket. Ceny vstupenek se pohybují od 1190 do 1990 Kč. Pro členy klubu Live Nation je možnost exkluzivního předprodeje od 24. října 9:00 hodin do 29. října do 8:00 hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY