Goodfellas chystají velkou show. Pomoct jim má nový singl a obří balóny s písmenky

12.10.2012 11:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Goodfellas
© archiv Goodfellas
Tuzemská akustická parta Goodfellas se vrací z letních festivalů zpátky na klubovou scénu a už se nemůže dočkat. 16. října vystoupí v pražském Paláci Akropolis na Žižkově, který je podle slov kluků jejich druhým domovem. Společně s Novozélanďany Gerda Blank zahrají v rámci unikátního výměnného festivalu Move.

Goodfellas se pochlubí pražským fanouškům novým singlem "Supersmooth", který je podle slov kytaristy Jonnyho Angela: "...melancholická píseň o lásce k naprosto rozervané slečně, kterou tolik milujete a přesto vás každá minuta příšerně bolí, až se ocitáte na hranici svých fyzických možností." "Supersmooth" nebude na svoji vizuální podobu dlouho čekat. Už koncem října se dočkáme klipu - ten bude mít opravdu pořádně exotický nádech. Natáčí se totiž až v daleké japonské metropoli - věčně pulzujícím Tokyu. Slovo natáčení není příliš výstižné - celý klip bude totiž animovaný a kluci v něm budou vystupovat jako kreslené postavičky. Výrobu má na starosti japonské kreativní duo Atsushi Makino a Hisatsu Kasajima, kteří na klipu pracují intenzivně již od konce července.

A co ty balónky? Není to tak úplně náhoda, že z nich lze poskládat název kapely. Skupinka lidí říkající si POPULAR pomohla kapele s promem k jejich singlu. Obří balóny se objevily na Vltavě ve čtvrtek 4. října ráno. Krátce na to se povedlo v naprostém utajení nainstalovat na most Legií sérii balónů poskládaných do názvu kapely. "U nás je obecně málo podporovaná česká scéna a hudba obzvlášť. Chceme dát vědět o této výjimečné kapele, nic jsme tím nepoškodili a lidí, co jeli do práce, měli super zážitek a mohli si s kolegama ukazovat, co viděli," dodává zástupce POPULARu.

Stojí za celou akcí kapela? Nebo někdo takový opravdu existuje? To teď není zcela podstatné. Kapela Goodfellas má nový singl "Supersmooth" a je jasné, že to nenechá na díle náhody a postará se o promo důkladně. A když ne, má očividně silnou podporu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY