K'naan vydá novou desku již za pár dnů

11.10.2012 10:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

K'naan - Country, God Or The Girl
© facebook interpreta
Somálsko-kanadský hudebník K'naan konečně dokončil své nové album. Deska s názvem "Country, God Or The Girl" se na trhu objeví již za pár dní.

V pořadí čtvrté studiové album tohoto čtyřiatřicetiletého rodáka z Mogadišo mělo vyjít již v květnu, hudebník však nebyl s výsledkem úplně spokojen a pár věcí předělal. Deska tedy nakonec vyjde až 15. října a bude mít dva formáty. Základní verze přinese dvanáct písní, mezi kterými nebude chybět nedávný hit "Is Anybody Out There?" s hostující Nelly Furtado nebo aktuální singlovka "Hurt Me Tomorrow", jež v těchto dnech přichází do evropských rádií. Klip k zmiňovanému songu najdete pod článkem.

Kromě Nelly bude mít deska i několik dalších hostů, standardní verze nabídne i společnou píseň s Bonem z kapely U2 nebo rapperem Nasem. Deluxe verzi, která bude obsahovat o čtyři skladby více, doplní i spojení s will.i.amem z Black Eyed Peas, Keithem Richardsem z Rolling Stones nebo Markem Fosterem z Foster The People.

Tracklist obou verzí desek bude vypadat takto: The Seed, Gold In Timbuktu, Waiting Is A Drug, Better, Simple, Is Anybody Out There? (featuring Nelly Furtado) Hurt Me Tomorrow, The Sound Of My Breaking Heart, Nothing To Lose (featuring Nas), 70 Excuses, Bulletproof Pride (featuring Bono), The Wall + deluxe album bonus tracks: Sleep When We Die (featuring Keith Richards), More Beautiful Than Silence, Alone (featuring will.i.am), On The Other Side (featuring Mark Foster).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY