Blíží se velkolepá Pink Floyd show od Brit Floyd

04.10.2012 10:03 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Brit Floyd
© facebook interpreta
Již 18. října se v pražské O2 areně představí Brit Floyd, jedna z největších Pink Floyd show na světě. Fanoušci této legendární britské hudební skupiny se můžou těšit na zbrusu novou show, která nese název "A Foot In The Door" a vychází z poslední stejnojmenné bestofky.

Setlist bude odpovídat jmenované kompilaci "A Foot In The Door: The Best Of Pink Floyd", takže zazní převážná většina hitů a zásadních skladeb z nejúspěšnějších desek, které Pink Floyd vydali a které se zařadily mezi nejprodávanější desky historie vůbec. Těmi jsou "The Wall" a "The Dark Side Of The Moon". Pro velký úspěch Brit Floyd zazní speciální bonus - úchvatně ztvárněná skladba o délce 23 minut "Echoes" z alba "Meddle" z roku 1971.

Jelikož se jedná o velkolepou show, která je považována za nejlepší hudební poctu skupině Pink Floyd, nebudou chybět speciální efekty, exkluzivní animace, skvělá světla a precizně zvládnutý zvuk. Zahraniční recenzenti se v hodnocení vystoupení Brit Floyd vesměs shodují na tom, že se jedná o mistrně zpracovanou show, na kterou by členové původní kapely měli být hrdí.

Koncert proběhne ve čtvrtek 18. října, vstupenky můžete stále kupovat ve sběrnách Sazka sázková kancelář a.s. a jejich cena se pohybuje od 950 Kč do 1 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY