Peklo v podání Marduk a Immolation vypukne již brzy v Praze!

01.10.2012 19:11 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Marduk
© www.marduk.nu
Nejtemnější pekelné brány se již brzy otevřou v Praze. Do klubu Nová Chmelnice totiž dne 12. října 2012 zavítají legendární švédští blackmetalisté Marduk za doprovodu předních představitelů temného brutal death metalu, americké party Immolation. V roli předskokanů se představí naděje české extrémní scény Heaving Earth, francouzští Forsaken World a Sinate z Nového Zélandu.

Marduk se zformovali na počátku 90. let a stali se předními protagonisty nekompromisního pojetí svého žánru. Válka, smrt, peklo. Tak nějak by se dala shrnout tvorba kapely. Za více než dvě dekády Švédové vydali mnoho kultovních desek v čele s "Panzerdivision Marduk", odjeli nespočet turné a ovlivnili tisíce kapel po celém světě. Pokud chcete vidět, jak vypadá black metal ve své nejextrémnější a nejryzejší podobě, nemůžete na nadcházejícím koncertě chybět.

Příznivce temného pojetí death metalu pak potěší druhý headliner, newyorští Immolation. Kapela je naživo ve vrcholné formě, o čemž se mohli přesvědčit i návštěvníci letošního Brutal Assaultu. Pokud jste z nějakého důvodu chyběli, máte nyní jedinečnou možnost chybu napravit.

Pozor! Akce byla z původně avizovaného klubu Hoo Doo přesunuta do Nové Chmelnice. Start je plánován na 19.00, vstupenky zakoupíte na webových stránkách pořádajících Obscure Promotion, případně též v tradičních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY