Podívejte se na "Live While We're Young" One Direction

21.09.2012 14:49 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

One Direction - Live While We're Young
© facebook interpreta
Jak se to říká o tom kutí železa v době jeho žhavosti? Tohle si evidentně nad postel napsal celý tým kolem One Direction. Všechno, co tihle kloučci dělají, je trefa do černého, teda spíše trefa do dívčích srdcí.

Poslední šíp je zasáhl s velkou novinou, že na polovinu listopadu nachystá mladičká pětice přesně po roce novou desku. Ponese název "Take Me Home", a tak jak to je ve zvyku i u ostatních interpretů, netrpělivě se čekalo na první vlaštovku, kterou nová deska nabídne. Ještě před oficiálním vydáním singlu "Live While We’re Young" si ho předobjednalo tolik lidí, že se mladíci dostali do čela prodejnosti v 50 zemích světa a samozřejmě si přiklepli i nějaké to nej - tedy nejrychleji prodávaný singl všech dob.

Při poslechu rozjařeného a pozitivního hitu je jasné, že byl ukout na míru pro spotřebitele pod dvacet let, ale nevylučuje se, že dravému a vlezlému refrénu podlehne i někdo starší. Kdo trochu zná tvorbu kvinteta, jež se proslavilo v britské verzi X Factoru, jasně pozná, že se od minulé desky "Up All Night" nic nezměnilo. Inovace se nekoná. Sborové refrény, chytlavé popěvky, texty o lásce, to je to, co děvčata zajímá, a když se na to chytají, není důvod nic měnit. Což je možná pro vývoj celého seskupení škoda, protože v řádu let určitě nastane obvyklý jev, kdy se někdo z party odpojí a bude chtít pokračovat vlastní cestičkou, která bude určitě v jiném hudebním žánru.

Stejně jako na singl se děvčata úpěnlivě těšila i na videoklip. Dokonce tak, že jeho neoprávněný únik na internet urychlil jeho vydání. Snímek korespondující s názvem singlu pak během 24 hodin na oficiálním kanálu kapely omrkly skoro 2 miliony duší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY