Nová deska Ronana Keatinga nabídne dvanáct písní

14.08.2012 13:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ronan Keating - Fires
© facebook interpreta
Irský zpěvák Ronan Keating se po více než šesti letech od posledního alba "Bring You Home" hlásí s dalším studiovým počinem. Svoji novou desku vydá již začátkem září.

V pořadí pátá řadovka dostala název "Fires" a bude obsahovat dvanáct písní. Za pilotní singl zpěvák vybral titulní nahrávku, která si odbyla rádiovou premiéru 21. července. Od 1. srpnového dne má zmiňovaný song i videoklip, na který se můžete podívat pod článkem.

Novou desku produkoval Greg Wells, který je podepsán i pod alby Adele, Katy Perry nebo Miky. Nové Ronanovo album bude k mání i jako limitovaná deluxe verze, která krom tří bonusových písní přinese i tři fotografie, přičemž jedna z nich bude od Ronana vlastnoručně podepsána.

Keating se po vydání "Fires" rozjede na větší evropské turné, které bude pokračovat i v příštím roce. Poté dá svoji sólovou kariéru na chvíli k ledu a bude se plně věnovat oslavám dvaceti let existence jeho domovské kapely Boyzone, s níž hodlá vyjet taktéž na vzpomínkové turné.

Pro úplnost přinášíme ještě tracklist desky: Fires, I've Got You, Love You And Leave You, Ninteen Again, Wasted Light, Lullaby (featuring Kiz Music), Easy Now My Dear, NYC Girl, Oxygen, Close Your Eyes, Get Back To What is Real, The One You Love.
Limited Deluxe Edition Bonus Tracks: It's Alright, Will You Ever Be Mine?, Lullaby (Alternate Version).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY