Anketu DJ Mag Top 100 opět narušuje podvodné hlasování

09.08.2012 10:50 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Top 100 DJs by DJ Mag
© facebook interpreta
I letos mohou fanoušci taneční hudby hlasovat v anketě Top 100 DJs, kterou každoročně pořádá prestižní magazín DJ Mag. A i letos se již objevují první případy podvodů při hlasování.

V minulosti bylo během hlasování vyloučeno hned několik účastníků, popřípadě byly u některých DJů odečteny tisíce hlasů. DJ Mag totiž podle informací jejího ředitele Martina Carvella prověřuje každý hlas a má i mnoho metod analýz, které vyhodnocují podivné aktivity na účtech jednotlivých DJů. A díky nim byl i letos už jeden údajný podvádějící potrestán vyloučením.

Jedná se o švýcarskou DJku Miss Diamond, která byla z hlasování vyřazena 3. srpna. Jak ředitel Carvell v tiskové zprávě uvádí, je po analýze jejích dosavadních hlasů nadmíru jasné, že ona či lidé kolem ní v hlasování podváděli. Zajímavé je, že následně se k celé věci vyjádřila sama DJka, která se cítí neprávem obviněna, veškerou vinu odmítá a navíc se cítí dotčena, že nebyla nikým z DJ Magu přímo oslovena a o diskvalifikaci se dozvěděla z médií a od přátel, kteří jí o víkendu začali posílat SMSky.

Celá věc tak bude mít nejspíš ještě zajímavou dohru, to však nic nemění na faktu, že hlasování končí 29. srpna a každý, kdo splní všechny podmínky hlasování, bude odměněn. Dostane totiž na e-mail odkaz na bezplatné stažení tří desítek exkluzivních tanečních tracků od předních světových DJů. Hlasovat pro vašich pět nejoblíbenějších můžete zde.

Pro úplnost dodejme, že v loňském roce anketu vyhrál David Guetta, druhý byl Armin van Buuren a z třetího místa se mohl těšit Tiësto.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY