The View v Lucerna Music Baru představí svou novinku

26.07.2012 09:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The View
© myspace.com
Skotská kapela The View začala jako většina jiných - na předělávkách svých idolů, mezi kterými jsou třeba i Sex Pistols. Postupem času ale převážila vlastní tvorba, se kterou se rockeři přijedou pochlubit i do Prahy. Dne 18. září vystoupí v pražském Lucerna Music Baru.

Před pár dny The View vydali na labelu Cooking Vinyl své další, v pořadí již čtvrté album s názvem "Cheeky For A Reason", které jim v Liverpoolu produkoval Mike Crossey (Arctic Monkeys, Foals). Deska obsahuje dvanáct písní a ve skotské oficiální hitparádě se okamžitě vyšvihla na 1. místo žebříčku prodeje alb.

Přestože je kapela se svými alby v prodejních žebříčcích velmi úspěšná, frontman Kyle říká: "Umístění v hitparádách? To pro mě opravdu vůbec nic neznamená. Nikdy jsme nebyli kapela jen proto, abychom byli kapela. Jednoduše nás baví společně něco tvořit a to, že máme možnost udržet náš sen naživu."

Vstupenky za 250 Kč + poplatky budou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 350 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY