Klub Roxy zahájil prodej vstupenek na křest novinky Jana Budaře a Eliščina Bandu za exkluzivní cenu

26.06.2012 12:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jan Budař, Eliščin Band
© facebook interpreta
Tři roky po albu "Proměna", konkrétně 21. září 2012, vydají Jan Budař a Eliščin Band již své třetí řadové album "Lehce probuzený", které slavnostně pokřtí 21. listopadu v pražském klubu Roxy na svém prvním velkém pražském koncertu po dlouhých dvou letech. Od čtvrtka 21. června bude při té příležitosti uvolněno do prodeje v síti Ticketportal prvních padesát vstupenek za exkluzivní cenu 100 korun.

Po jejich vyprodání pak budou vstupenky k dispozici v předprodeji sítí Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream za 200 Kč, na místě v den koncertu budou stát 250 Kč. Exkluzivní předprodej prvních padesáti vstupenek za 100 korun ale není jediná specialita, kterou k novému albu Jan Budař a Eliščin Band připravili. Odhalili také nový design webu janbudar.cz, kde najdete mimo jiné vše o novém albu "Lehce probuzený" i striptýz Jana Budaře.

21. července pak bude k poslechu titulní píseň alba "Lehce probuzený" s hosty Elenou Sonenshine, Andreou Buršovou a Emmou Smetanovou. Za dalších jednatřicet dní, 21. srpna, se můžete těšit na premiéru videoklipu ke skladbě "Šoubyznys" a 21. září pak vyjde samotné album, přičemž v prvním nákladu 1000 ks budou ukryté dva kupony na slavnostní večeři s Janem Budařem ve skvělé restauraci Oliva. Tentýž den navíc Jan Budař a Eliščin Band odehrají v Praze v tramvaji číslo 21 akustický koncert Z konečné na konečnou. Nové album dostane řidič a na každé zastávce vždy první cestující, který přistoupí. Událost sledujte také na facebooku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY