Jan Budař a Eliščin Band připravili novinkové album

21.06.2012 14:11 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jan Budař, Eliščin Band
© facebook interpreta
Dnešního dne, tedy 21. června, startuje Jan Budař a Eliščin Band velkou kampaň. Spouští nové webové stránky janbudar.cz, na kterých byste měli najít vyčerpávající informace o nové desce "Lehce probuzený", která vychází přesně za tři měsíce - 21. září.

O tom, že je jedenadvacítka skutečně magické číslo, vypovídá i fakt, že na 21. července připraví muzikanti k poslechu titulní píseň očekávané desky. Hudebníci si v ní zahráli s hostujícími Elenou Sonenshine, Andreou Buršovou a Emmou Smetanou. Navíc 21. srpna proběhne premiéra klipu "Šoubyznys".

Samotné CD se tedy objeví na konci září a v prvním nákladu 1000 ks budou ukryté dva kupony na slavnostní večeři s Janem Budařem ve skvělé restauraci Oliva. Kromě toho kapela Eliščin Band zahraje akustický koncert v Praze v tramvaji číslo 21 "Z konečné na konečnou". Nové album dostane řidič a na každé zastávce vždy první cestující, který přistoupí. Měsíc na to se chystá křest a koncert v Brně v divadle Husa na Provázku. Na Prahu a klub Roxy se dostane s živou show 21. listopadu. Málokoho asi překvapí, že 21. prosince bude konec světa, který den poté oslaví zase svůj začátek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY