Poslechněte si nové album Kristíny již tento víkend exkluzivně na MusicJet!

21.06.2012 16:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kristína - Na slnečnej strane sveta
© facebook interpreta
Všichni fanoušci zpěvačky Kristíny mohou jásat. Kristína přichystala nové album, které nese romantický název "Na slnečnej strane sveta". Česko-slovenským éterem už zní první ochutnávka v podobě skladby "Jabĺčko" a všichni netrpělivě čekají na pondělí 25. června, kdy album vychází.

Největší on-line galerie hudby v ČR MusicJet si pro své posluchače připravila skvělý dárek - exkluzivní možnost poslouchat nové album Kristíny již od tohoto pátku, tedy tři dny před oficiálním zahájením prodeje. Pokud máte i vy zájem si nové album "Na slnečnej strane sveta" zcela zdarma poslechnout, není nic snazšího, než se na stránkách www.musicjet.cz zaregistrovat (i přes Facebook) a stáhnout si aplikaci MusicJet do vašeho PC. Pak už vám v exkluzivním poslechu zcela zdarma nic nebrání. Album a písničky z něj můžete zveřejnit i svým kamarádům na Facebooku.

A pokud byste měli zájem mít Kristínu i ve svém chytrém mobilním telefonu, stačí si jednoduše předplatit prémiovou verzi MusicJetu NAPLNO, přes Wi-Fi si stáhnout playlist a můžete mít novou Kristínu stále u sebe, bez nutnosti připojení k internetu. Prémiovou verzi NAPLNO si nyní navíc můžete vyzkoušet na jeden měsíc zcela zdarma.

MusicJet je největší česká on-line galerie hudby, která nabízí poslech písniček významných tuzemských i zahraničních interpretů. Základní verze MusicJetu je pro posluchače zcela zdarma. Službu využívá téměř 150 tisíc posluchačů z České republiky a ze Slovenska. Prémiová verze NAPLNO umožňuje posluchačům mít hudbu neustále u sebe v chytrém mobilním telefonu s operačním systémem iOS (Apple), Android, Windows Mobile nebo Symbian. MusicJet je plně integrován s Facebookem, registrace a používání služby je tak velmi jednoduché.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY