DJská soutěž Richarda Duranda má vítěze, nová kompilace už je na světě

18.06.2012 13:50 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Richard Durand - In Search Of Sunrise: Australia
© facebook interpreta
Před časem jsme informovali o soutěži, ve které holandský DJ a producent Richard Durand dával možnost namíchat část jeho nové kompilace. Konečně je znám vítěz a navíc i zmiňovaná kompilace je již v prodeji.

Ze všech, kteří natočili svůj set a poslali ho Richardovi k posouzení, vyšel nejlépe sedmadvacetiletý dánský DJ Thomas Mengel. "Thomas byl vybrán hlavně proto, že jako jeden z mála dodal set, který byl namíchán naživo na jeho vybavení Pioneer a on navíc nejlépe dokázal vystihnout atmosféru naší kompilační řady 'In Search Of Sunrise' - vyprávět příběh, ale zbytečně si nevymýšlet," uvádí k výběru šéf labelu Black Hole Recordings Arny Bink.

Zatímco Thomas do svého setu namíchal čtrnáct převážně klasických klubových tracků, Richard Durand na dvou discích nabízí rovnou třicítku těch nejaktuálnějších tanečních skladeb. Mezi nimi najdeme novinky od Emmy Hewitt, Alex O’Rion, Ørjana Nilsena nebo Super8 & Tab. Samozřejmě že přispěl i sám Durand, a to hned čtyřmi svými novými tracky.

Trojdisková kompilace s názvem "In Search Of Sunrise 10: Australia" je venku od 11. června, ale v českých obchodech ji budete hledat marně. My nabízíme alespoň půlhodinový teaser, který najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY